Noi suntem in conformitate cu standardul HONcode privind informatia de sanatate de incredere. Verificati aici. Noi suntem in conformitate cu standardul HONcode privind informatia de sanatate de incredere: Verificati aici.

Termeni si conditii
07 Noiembrie 2010 18:04


Terapiamedicala.ro se adreseaza tuturor persoanelor interesate de domeniul medical, informatiile prezentate fiind accesibile atat persoanelor din populatia generala cat si cadrelor sanitare. Materialele prezentate pe acest site au scop informativ si nu se pot substitui unui consult medical sau interpretarii date de un medic în context clinic si paraclinic. Echipa terapiamedicala.ro depune eforturi pentru ca informatiile prezentate sa fie corecte, actualizate si în concordanta cu standardele internationale. Site-ul este administrat de  C. Serban (medic) si V.C. Tiliscan (medic). Site-ul este finantat din surse personale. Autorii articolelor de pe site sunt: C. Serban si V.C. Tiliscan. Sursele de informatii ale articolelor de pe site se regasesc in bibliografia de mai jos.

Bibliografie:

 

Anthony S. Fauci, Eugene Braunwald, Dennis L.
Kasper, Stephen L. Hauser, Dan L. Longo, J.
Larry Jameson, Joseph Loscalzo Harrison's
Principles of Internal Medicine, 17e
Publisher: McGraw-Hill Professional; 17
edition (March 6, 2008)
Mark H. Beers, Robert S. Porter,Thomas V.
Jones, The Merck Manual of Diagnosis and
Therapy, 18th Edition  Publisher: Merck; 18
edition (April 7, 2006)
Ion I Bruckner. Semiologie Medicala. Editura
Medicala 2002.
Nicolae Angelescu. Tratat de patologie
Chirurgicala. Editura Medicala 2003
http://emedicine.medscape.com/
Michael G. Newman, Henry Takei, Fermin A. Carranza, and Perry R. Carranza's Clinical Periodontology. Publisher: Saunders; 10 edition (July 5, 2006)
Serban Tovaru. Medicina si Patologie Orala. Editura Quintessence 2009
1. Anthony S. Fauci, Eugene Braunwald, Dennis L. Kasper, Stephen L. Hauser, Dan L. Longo, J. Larry Jameson, Joseph Loscalzo Harrison's Principles of Internal Medicine, 17e Publisher: McGraw-Hill Professional; 17 edition (March 6, 2008) (Medicina Interna, Dictionar, Resurse, Teste Medicale)
2. Mark H. Beers, Robert S. Porter,Thomas V. Jones, The Merck Manual of Diagnosis and Therapy, 18th Edition  Publisher: Merck; 18 edition (April 7, 2006) (Medicina Interna, Dicitionar, Resurse)
3. http://emedicine.medscape.com/ (Medicina Interna, Dictionar, Resurse, Chirurgie, Pediatrie)
4. Ion I Bruckner. Semiologie Medicala. Editura Medicala 2002. (Medicina Interna, Dictionar, Resurse, Chirurgie, Pediatrie, Teste Medicale)
5. Nicolae Angelescu. Tratat de patologie Chirurgicala. Editura Medicala 2003 (Dictionar, Resurse, Chirurgie, Teste Medicale)
6. Michael G. Newman, Henry Takei, Fermin A. Carranza, and Perry R. Carranza's Clinical Periodontology. Publisher: Saunders; 10 edition (July 5, 2006) (Dictionar, Resurse, Stomatologie)
7. Serban Tovaru. Medicina si Patologie Orala. Editura Quintessence 2009 (Dictionar, Resurse, Stomatologie).

 

Misiunea site-ului

Terapiamedicala.ro ofera informatii generale de natura medicala. Nu se poate pune un diagnostic precis in lipsa unei anamneze si a unui examen clinic amanuntit. Din aceste motive, informatiile medicale de pe acest site va pot ajuta doar pentru orientarea ulterioara catre o specialitate potrivita.  Informatia prezentata pe acest site este strict complementara si nu poate inlocui relatia medic-pacient. Terapiamedicala.ro se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Conditii de utilizare

Continutul paginilor site-ului este protejat de legile dreptului de autor. Materialele (imagini, text) afisate pe acest site nu pot fi reproduse, distribuite sau publicate fara acord. Terapiamedicala.ro permite utilizatorilor sa posteze comentarii, care sunt supuse moderarii de catre administrator. Terapiamedicala.ro respecta prevederile legale din Romania. Terapiamedicala.ro nu colecteaza adrese de e-mail, adrese IP sau alte informatii confidentiale. Adaugarea de comentarii in cadrul articolelor medicale nu necesita introducerea unei adrese de e-mail.
Vor fi aprobate doar comentariile relevante, care nu contin cuvinte cu caracter ofensator sau pornografic. Afisarea de comentarii de tip spam atrage blocarea adresei IP de la care a fost postat comentariul, fara notificare prealabila. Utilizatorii pot folosi pseudonime pentru a posta un comentariu, nefiind obligatorie folosirea numelui real.
Toti utilizatorii sunt considerati non-specialisti ai domeniului medical. Comentariile sunt vizibile pentru toti utilizatorii siteului si nu pot fi modificate sau sterse ulterior (decat dupa contactarea administratorului siteului). Atunci cand utilizatorul ofera informatii medicale in comentariul sau care nu sunt rezultatul experientei personale, este rugat sa afiseze si link-uri catre sursa opiniilor sale. Informatiile din comentariile utilizatorilor trebuie sa fie adevarate, corecte si actuale, conform cunostintelor personale. Moderatorii sunt voluntari si nu au prezinta conflicte de interese.


Publicitate pe site

Siteul gazduieste reclame sponsorizate de la Google Adsense, al caror continut este stabilit de advertiser. Continutul editorial nu este supus influentelor advertiserilor. Reclamele gazduite pe site (imagini si text) sunt marcate cu eticheta "Anunturi Google" (Google Ads).Ultima modificare 11 Martie 2011 09:44